Recept Salata Aida
aida-thank you for your wonderful recipes, my baba was born in kragujevac and died a couple years ago. i have been able to recreate so many heartwarming, ribsticking recipes because of your easy, hands on english recipes. i notice in the background of your sopska salata you have loose pages to a serbian-bosnian cookbook. its in latinica and i can understand it well from what i can see, which cookbook is this? would you be able to post all of those pages, or scan and email? i will compensate if this is time consuming. please let me know.[email protected]thank you so much.-ari nikic
recept salata aida
Mnogo je i drugih priča i legendi u kojima se navodi kako su spomenutu salatu izumili zapravo kuhari restorana Cezar, dok drugi smatraju da je upravo originalni recept (i prvi koji je nastao) za nju onaj koji u sebi sadrži Worcestershire umak. Bilo kako bilo, jedno je sigurno, ova salata veoma je popularna i u današnje vrijeme, a čini se da će tako ostati i u bližoj budućnosti. Stoga ako je do sada niste napravili pravo je vrijeme za to.
År 1969 öppnades Pizzeria Piazza Opera på Gustav Adolfs torg i Stockholm av entreprenören Giuseppe "Peppino" Sperandio. Där föddes även idén att servera gratis sallad med pizzan.[2] När Sperandio behövde en billig och mättande sallad att äta medan pizzan bakades kom han ihåg salladen "kupus salata" från sin barndom i nordöstra Italien, en sallad från angränsande Kroatien.[3] 041b061a72